Πώληση Επιχείρηση 87τ.μ. - Χώρα Νάξου, Νάξος

Ζητούμενη τιμή: 45000 €

Επαγγελματικό - Πώληση - Νάξος, Χώρα Νάξου

45,000 €

Ν. Κυκλάδων, Νάξος, Χώρα Νάξου

ID: 231991001-174

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

87

Έτος Κατασκευής

1990

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 1-203
• Χώρα, Νάξος
• 87 τ.μ.


Εξαιρετική ευκαιρία για αγορά επιχείρησης στο κέντρο της Χώρας Νάξου. Η επιχείρηση βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο με μεγάλη περατότητα, δίπλα στο Κέντρο Υγείας, επιχειρήσεις, καταστήματα, εστιατόρια, σχολεία και υπηρεσίες, εξασφαλίζοντας σταθερή πελατεία όλο το χρόνο.

Πωλείται μαζί με τον πλήρη εξοπλισμό της και αποτελεί μοναδική επενδυτική ευκαιρία με υψηλές αποδόσεις λόγω της ακμάζουσας τουριστικής περιοχής της Νάξου και της αυξανόμενης ζήτησης.
Αυτή η επένδυση είναι ιδανική για έμπειρους επενδυτές που αναζητούν μια σταθερή και κερδοφόρα επιχείρηση σε δημοφιλή τουριστικό προορισμό, νέους επιχειρηματίες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στον κλάδο της εστίασης με ισχυρές βάσεις καθώς και οικογένειες που επιθυμούν να δημιουργήσουν μια δική τους επιχείρηση σε ένα όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον.
Σε βολική τοποθεσία, στον πιο κεντρικό δρόμο της Χώρας της Νάξου και μόλις 10 λεπτά από το Λιμάνι της Νάξου και 5 λεπτά (οδικώς) από το Αεροδρόμιο της Νάξου.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού και εξασφαλίστε τη θέση σας στην ακμάζουσα αγορά ακινήτων της Νάξου, επικοινωνώντας με το γραφείο μας για επαγγελματική συμβουλή από ένα από τα έμπειρα μέλη της ομάδας μας.

Ακριβής τοποθεσία: https://maps.app.goo.gl/kYZcw7ea1h8cZ4Uv7

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.