Ενοικίαση Μονοκατοικία 150τ.μ. - Δίκελλα, Αλεξανδρούπολη

Ζητούμενη τιμή: 1 €

Μονοκατοικία - Ενοικίαση - Αλεξανδρούπολη, Δίκελλα

1 €

Ν. Έβρου, Αλεξανδρούπολη, Δίκελλα

ID: 231371013-334

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

150

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

2006

Όροφος

1ος

Κωδικός ακινήτου: 27126 - Αλεξανδρούπολη Δίκελλα ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ επιπλωμένη παραθεριστική κατοικία 1ος υπερυψωμένος συνολικής επιφάνειας 150 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2006 και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε θάλασσα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, BBQ, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 1800 μέτρα απόσταση από χωριό 200 μέτρα - Τιμή: 1 €

Εξαιρετική εξοχική κατοικία στο χωρίο των Δικέλων . Ένα σύγχρονο σπίτι ,όμορφα διαμορφωμένο με πανοραμική θέα στο θρακικό πέλαγος . Επενδυμένη εξωτερικά με πέτρα Στον κάτω χώρο της μεζονέτας βρίσκεται η άνετη λειτουργική σαλοκουζίνα με άπλετο φως και εξαιρετική θέα ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο . Στομ περιβάλλοντα χώρο υπάρχει εξωτερική ντουζιέρα, κήπος με γκαζόν, κιόσκι και BΒQ για να απολαμβάνετε στιγμές χαλάρωσης. Στον επάνω όροφο της μεζονέτας βρίσκονται τρία άνετα μεγάλα υπνοδωμάτια και μπάνιο .Από το μπαλκόνι του επάνω ορόφου η θέα τόσο προς το χωριό όσο και προς το θρακικό πέλαγος με φόντο την Σαμοθράκη προσφέρει ηρεμία . Ιδανικό για να απολαύσετε τις διακοπές σας . Διατίθεται κατόπιν συνεννόησης, για μακροχρόνια ή βραχυχρόνια μίσθωση. Ιδιωτικό ανοιχτό πάρκινγκ -Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα στους εσωτερικούς χώρους -200μ. από το κέντρο του χωριού, όπου υπάρχουν μίνι μάρκετ, βενζινάδικο, ταβέρνες -1,8 χλμ από την παραλία Δικέλλων (3 λεπτά με το αυτοκίνητο). Εκεί θα βρείτε αρκετά beach bar με οργανωμένες πλαζ και μέρη για φαγητό -3,7 χλμ από την οργανωμένη παραλία Αγίας Παρασκευής με πολλά beach bar και ταβέρνες -5,3 χιλιόμετρα από τον αρχαιολογικό χώρο Μεσημβρίας - Ζώνης -5,7 χλμ από το χωριό της Μάκρης.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Δύο

Θέα: Θάλασσα

Κήπος

Πρόσοψης

Προσανατολισμός: Νότιο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.